Sommer

...

NORWAY #2


Bilde nr. 2 fra Jøssingfjorden..

NORWAY

CYPRUS
30.07.10 - 07.08.10

OSLO 08082010


 jeg og mamma i oslo 8.august :)

FIN DAGI dag dro Kathrine og jeg til Maren, Marius og Thomas på Hellvik. Det har vært utrolig fint vær i hele dag, og vi har spist ute og sittet i sola. En fin dag!

GREEN LIGHTNIN'Ser ut som sola er på veg tilbake nå, så jeg regner med å kunne hive på meg sommerklærne de nærmeste dagene. Forhåpentligvis. Det er maks herlig med sommerferie, og det er også noe jeg ser spesielt fram til nå, på en på måte grugleder meg til. Men det får dere vente med å høre hva er! Kan dere gjette det, tror dere? Hehe.

VACATION !


Nå har jeg sommerferie! I nærmeste fremtid skal jeg jobbe og slappe av, og nyte sola! Det føles helt merkelig: at jeg ikke skal gå mer i 2. klasse lenger.

HELLO SUMMER


Tenk det: nå kan vi gå ute uten og måtte ta på seg tykke jakker eller gensere! Tjohoo!

MY HOLIDAY


Mine planer for sommerenferien er:

1. Antakeligvis reise til Kreta med kjekkasen min.

2. Jobbe masse.

3. Forhåpentligvis være på stranda mye!

4. Reise til Kypros med mamma. 

5. Ta masse bilder.

6. Nyte sola. 

7. Ligge på latsiden i den nye hagen vår.

8. Spise mange pølser i brød.

9. Og is med jordbær, så klart!

10. Gjøre absolutt alt og ingenting som en ferie forventer av meg!

Hva er deres planer for sommeren?

IN NEED OF VACATION

READY FOR SUMMER


Ragnhild Utne ©

BORTE BRA, HJEMME BEST

38744521249735051001n800
Da er jeg kommet hjem fra Hellas, og det var herlig! Vi dro på en skikkelig lang seiltur der nede (600 nautiske mil, som er like langt som fra Stavanger til Oslo, og tilbake igjen..), men været var absolutt kjempeflott, og litt farge har jeg faktisk fått! :D Selv om jeg var på tur med en gjeng som ikke akkurat er på min alder, var jeg med noen grekere i 2-3 dager, som jeg ble kjent med i fjor, så det hjalp på ! :) Godt å være hjemme!!

GREECE, HERE WE COME!

hellas
Bilder fra seilturen vår i fjor. Tatt av meg.

Da drar jeg for å seile i Middelhavet med båten vår, Erica. Det skal bli herlig! Kanskje kommer det innlegg undervegs, kanskje ikke. Men vi snakkes ihvertfall om 2 uker :) Hei og hopp!! 

OFF I GO IN 8 HOURS

dsc0047
ragnhild utne


Om omtrent 8 timer går flyet til Frankfurt, hvor vi skal mellomlande før vi drar videre til Hellas. Jeg gleder meg kjempemasse, og gjett om jeg skal bli brun! :D Hehe. 

PEACE OUT

38744521248261864924n800
Fotograf: Ragnhild Tjåland

Bilderedigering: Meg selv..


Slik som det ser ut ute nå, er jeg virkelig glad jeg reiser til Hellas på fredag. Det regner og det blåser.... Men det tristeste blir å reise fra alle de kjære vennene mine...:( Og Kathrine som nettopp har kommet hjem. Skal se henne igjen i dag, og jeg gleder meg så innmari mye til å se den herlige jenta igjen! 

Setter stor pris på om noen kunne hjelpe meg med å fortelle hva jeg på en måte må ha med meg til Hellas! :)

SUMMER OUTFITS

sommer
Nå til helga skal jeg innvie den nye bikinien min fra H&M, for da reiser jeg nemlig til Hellas. Skal være borte i to uker :) Gleder meg! Singleten fra Bik Bok og shortsen fra Vila har allerede blitt brukt flittig ;D

KRISTIANSAND

untitled1 4
Etter In Flames kjørte mamma Kristin og meg til hytta til Kristin. Dagen etter kom resten av gjengen, og på lørdag dro vi til Kristiansand sentrum for å shoppe. Det var kjempefint vær, helt til det plutselig begynte å regne. Og det var ikke lite regn heller... 

Vi badet i stampen og pratet mye og hadde en liten selvlagt spa, og alt var bare kjempekoselig! Trist jeg måtte reise hjem tre dager før de andre på grunn av jobben... :( Så nå er jeg hjemme igjen, og enda i ekstase etter torsdagens konsert!

hits