Skole og fritid

1.nyttårsdag

Godt nyttår, alle sammen! De fleste av dere har vel en del nyttårsforsett, akkurat slik som meg. Her er i alle fall mine forsett:

- Ta flere (brukbare) bilder

- Være mer sosial

- Gjøre så godt jeg kan på skolen, det siste halve året som er igjen

- Spare penger

Hva er deres nyttårsforsett?

tidelibom.


Nå snør det som bare det ute! Kuult!

snow.
I morges snødde det utrolig mye! Akkurat nå synes jeg det er knallfint og gøy med snø, men varer det så lenge som det gjorde for ett år siden, er det bare kjipt med snø...

MORNING


I dag er første skoledag i 3.klasse på videregående skole.

EXAM'S OVER


Da var jeg endelig ferdig med eksamen! Bare to dager igjen på skolen nå, så har jeg sommerferie, og det skal bli herlig! Bare synd eksamenen ikke gikk helt sånn som jeg håpte. Alt jeg kan si var at prøven var VANSKELIG!! 

I LIKE


Jeeeeij! Jeg kom opp i skriftlig treningslære i eksamen! Akkurat hva jeg ville! Det betyr tidlig sommerferie, og jeg slipper muntlig eksamen. Tjoho!

COUNTDOWN


Det er ikke lenge til sommerferien nå, men jeg kjenner jeg trenger den veldig snart...! Men først må jeg ha eksamen: please, la meg komme opp i skriftlig treningslære og ikke muntlig...

11052010

Nå skal jeg ta meg en liten blund, før jeg skal skrive en franskfremføring som jeg skal ha i morgen... Hvis det er noen der ute som melder seg frivillig til å skrive den for meg, bare si ifra!

OH SHIT

 

 

På onsdag får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen: matte, treningslære eller fransk. Jeg vil ikke opp!

COMMUNITY


Om ikke lenge må jeg til skolen for å ha sluttvurdering i samfunnsfag. Jeg skal fortelle om en pågående konflikt i verden, så jeg valgte krigen i Afghanistan. Kjenner at det har vært stress på skolen i det siste, med prøver og fremføringer..merker liksom at det er slutten på skoleåret...Noen som er like flinke til å klage som meg..?

W E T

Hvordan er været der dere er? Her pøser det ned med regn....Huff.
(Ikke glem spørsmålsrunden i forrige innlegg!)

WET KISS

I dag har det småregnet og vært overskyet... Jeg ser virkelig fram til en varm sommer (forhåpentligvis)! 

TWO DAYS

Da er det én økt igjen til vi får fri i to dager fra skolen. Skal bli herlig! Og om to dager er jeg 18!! :D

TOO TIRED TO FUNCTION

Jeg kjenner at jeg er drittlei av skole, og lengter bare etter sommerferien nå! Forsvinn, kalde snø!

BREAKFAST AT 1 O'CLOCK

Har fri fra skolen i dag, og gu' det er herlig! Burde kanskje ha stått opp litt tidligere, slik at jeg kunne fått brukt

dagen, men nei... :D

SCHOOL IS COOL

113318jpgeffected
Kjartan og jeg konsentrerer oss virkelig! 

SPOILING THE MOOD

101731jpgeffected

Ane og jeg prøver febrilsk å få til noe fornuftig i fritimen vår.. Tror du vi får det til? Nei.

Hadde det vært for henne hadde vi kjøpt en runde til med lapper fra kantina. Tempting! :O

ATTENTION

jhhvbnljpegeffected

Tenkte jeg skulle prøve å være smart i dag, og faktisk følge med i timene... 

SCHOOL'S OUT

bilde2

Vi har nettopp hatt orientering i Njåskogen (fuck orientering), og nå får vi dra hjem og "jobbe selv" med idrett og samfunn. Etter skoletid tar jeg turen til H&M for å se om jeg kan finne en skinnjakke. Jeg tror jeg har funnet en annen som jeg liker godt, så kanskje det blir en MC-jakke istedet for en av de andre to jeg viste tidligere. Cool.

WEIRD PERSPECTIVE

dsc0451

Nå sitter vi her og har samfunnsfag; jeg fatter null! Har dere det like morsomt?

WEEK DAY

utne

Fotograf: Kathrine Lilleland


Nå er det ikke lenge til jeg må åpne skolebøkene og lese til prøver og fremføringer.Vi skal ha framføring i idrett og samfunn, hvor jeg skal være sammen med en av de nye tvillingene i klassen. Bare synd jeg ikke ser hvem som er hvem..!

UPANDDOWNTHEHILL

2e912147a51c0bd61d354679264e468f
Kenneth Cappello


Hei og hopp! Sykkelturen i dag var utrolig tung, men bare følelsen av å ha fullført en sykkeltur på 5 mil er kjempe deilig! Kanskje dere også skal prøve! :D hihi. Melkesyra satte seg godt i lårene i oppoverbakkene, men heldigvis var det ikke vind og ikke regn, med andre ord; perfekt sykkelvær! :) Selv om jeg hadde sykkelbukse på, med pute i rompa, har jeg så vondt i baken at jeg tviler på jeg kommer til å sette meg på et sykkelsete i nærmeste fremtid! auau..

FUNFUNFUN

Woihii! Nå har jeg kommet hjem fra Egersund. Jeg og pappa har vært og seilt regatta med en gjeng andre. (Regatta er kappseiling med seilbåter). Det var utrolig gøy, og jeg fikk oppleve seiling på en helt annerledes, mer stressende måte :D Knallgøy! Vi kom først over målstreken, men på grunn av noe som kalles handicap kom vi på 3. eller 4. plass. Men det er jo også bra, da, av åtte båter :) hihI

I morgen skal trinnet sykle 5 mil!! Drittlangt.. håper at sola skinner og vinden holder seg hjemme, slik at det blir en fin-fin tur! :) 

TUESDAYINTHESUN

Fransk er vanskelig, det kan jeg si! Første del på tentamenen, hvor vi ikke fikk bruke noen hjelpemidler, gikk mildt sagt rett i dass. Om noen kunne lære meg om indirekte og direkte objektspronomen, og hvordan det funker, hadde jeg blitt i toppers humør. Og siden det er så utrolig fint vær gleder jeg meg til avslutning med håndballen senere i dag på Hognestad. Der skal vi spille volleyball (jippi!), tennis, grille og kose oss masse! Jeg gleder meg :D

Ikke si det til mamma; men akkurat nå stapper jeg i meg masser av smågodt. hi hi. Blir så skikkelig godtesyk av og til!

Dagens sang: Peter, Bjorn & John - Up Against the Wall

LONGPLAYINGRECORD

dsc0009

save ass

dsc0010

Jeg har funnet fram til mammas gamle LP-plater. Fant blant annet Alphaville hvor jer hører på en sang som heter Forever Young. Synes igrunnen at Youth Group sin versjon er bedre, da, siden Alphaville sin høres så elektronisk ut... Regner vel med at platene kommer til å pryde veggen min etterhvert :) hi hi 

Hele skoledagen gikk til mattetentamen... Gikk vel nokså greit, tenker jeg, men vi får vel se på resultatet når den dag kommer. Er langt ifra den skarpeste i matte i klassen, og selv kan jeg ikke forstå at jeg valgte teoretisk matte ;o

Resten av dagen går til å øve til tentamen i fransk, og morgendagen går til å øve på tentamen i engelsk.....hjelp!

NERD

dsc0008 copy

Etter første time i dag, som var engelsk, har jeg vær i topphumør! Og det har jeg all grunn til :D Jeg fikk 6-er på prøven vi hadde om Britain- A Sense of the Past! :D Så nå stråler både jeg og mamma! 

I dag skal jeg spille konsert på Nærbø, og i helga skal jeg på seiltur med speideren. Endelig noe gøy som speideren fant på, da :P  Hehe. Vi har seilbåt i Hellas, men der får jeg ikke seilt mer enn én til to ganger i året, så dette var en god mulighet til å seile i de norske hav :D Hehe :) Men nå er det på tide å øve på fiolin, før jeg drar av gårde! 

Vi snakkes :)

hits