desember 2010

blogg.Om ikke lenge skjer det noe som er gøy for bloggingen.

romjul.


Da var julaften over nok en gang. Håper alle hadde en fin kveld! Nå er det på tide å komme tilbake til virkeligheten en stund, frem til nyttårsaften. Mens snøen enda er her, burde jeg få fart på noen "shoots", hehe.

pepperkakehuset vårt


Pepperkakehuset til Steinar og meg fra A til Å! Vi er ikke helt ferdige med baksiden, for vi manglet litt Ahlgrens juletrær, som vi kan ha på taket. Jeg er ganske så fornøyde med pepperkakehuset vårt! :D

holiday in 9.5 hours


Sen blogging på g. Men det bryr jeg meg absolutt ikke om, for om 9 og en halv time er det juleferie! Liker!

lørdag 181210

I går dro jeg til Stavanger med søsteren min for å besøke en av de andre søstrene mine. Vi spiste kjeks med forskjellige typer oster, og søstrene mine drakk vin. Jeg kjørte, så på meg ble det bare Pepsi Max. Hehe. Se den fine julepynten, da!Etterpå dro vi til Tou Scene, for å høre broren vår spille. Hovering Orville kaller han seg. Der fikk vi høre masse fin musikk, både av Hovering Orville og andre band. En fin lørdagskveld!

årets julekort


...etter en liten omgang i photoshop, fikk jeg satt sammen dette :)

julehvittI dag har det vært snøkaos, kan man si. Det er glatt på vegene, og trafikken beveger seg i sneglefart. Fint at man har tog, da, for i dag har jeg vært på juleshopping med mamma og tante i Stavanger. Gleder meg til jul, jeg!

kaldt.


Wow, et nytt bilde!    Nikon D300 + nikkor 50mm f1.8 (freelensing)

hidden


Tatt av meg - Nikon D300 + 18-200mm f3.5-5.6

en utfordring.
Bilde fra Dyreparken i Kristiansand i sommer. Tatt med Nikon D300 + Nikkor 50mm f1.8

Jeg leste et innlegg på Bloggermagasinet.com om "når det å ta et bilde blir en utfordring", og jeg må si at det er nok det problemet jeg har nå. Når mørketiden kommer, og det blir kaldt ute, vil jeg heller være inne i varmen enn å gå ute i kulden, og knipse bilder. Det er rett og slett en utfordring å ta bilder på vinteren!

julegrøt og adventslys.


Nå raser det mot jul, og i dag stod grøt fra Fjordland på menyen (den smaker veldig godt, til å være ferdiggrøt, hehe).

tidelibom.


Nå snør det som bare det ute! Kuult!

arkivsnoking.


Bilde fra i fjor. Trenger virkelig å oppdatere arkivet..!

snow.
I morges snødde det utrolig mye! Akkurat nå synes jeg det er knallfint og gøy med snø, men varer det så lenge som det gjorde for ett år siden, er det bare kjipt med snø...

countdown.


19 dager til jul!!

04122010
I dag har Steinar og jeg vært sammen i 1 år! Vi har vært på Sandnes, og litt rundt i dag, og jeg har fått meg en større refleksskjerm i ettårsgave! Om ca én time reiser vi inn til Stavanger for å spise på Big Horn Steak House. FIn dag :)

julebyen.


I dag har jeg vært med de fleste jentene i klassen til julebyen Egersund. Det var veldig kaldt ute, men veldig koselig også! En fin start på helgen!

sesjon


Var inne på sesjon del 2 til militæret i dag. Jeg sa på en måte ja til å være med, så nå får jeg nok innkalling til sjøforsvaret i juli, neste år. Jeg er ikke 100 % sikker enda på om jeg vil, men det får vi se når jeg får innkallingen.. Da kan jeg alltids takke nei, siden jeg er jente, hehe.

knitted sweather.Skaffet meg en ny, god og varm strikkegenser i går. Det er så kaldt ute nå, så jeg trenger virkelig noe varmt å hive på meg..

hits