juni 2010

RED, BLUE & WHITE


Skjorte og bluse: GT // Smykke: H&M. 

TOPSHOP BUYSSofashoppet litt på Topshop i dag. Dette er hva jeg kjøpte: antrekk som er lette og sommerlige!

PARTY IN THE USA


 
I går kveld var jeg i selskap til Ingrid og Hanna! Ikke i USA, altså, men hos Ingrid. Det var utrolig koselig, og de hadde laget tapas, som smakte kjempegodt!

TIGER
Et klesplagg jeg garantert kommer til å bruke mye i sommer.

CRAVINGS


Elsker denne skinnjakken fra glitzy.se. At the moment venter jeg på en kjole som skal komme fra UK. Jeg bestilte den på nelly.com, men har ventet i over en uke etter den skulle ha vært i posten... Jeg velger å tro at det er streik som har skylda, men i realiteten virker det lite sannsynlig. Er redd jeg må finne meg en ny kjole som jeg kan bruke i brylluppet til søsteren til kjæresten min i sommer, noe som er synd, siden jeg har betalt for den. Synes også den er utrolig fin. Noen som har opplevd lignende når de har bestilt klær eller sko på nettet?

GREEN LIGHTNIN'Ser ut som sola er på veg tilbake nå, så jeg regner med å kunne hive på meg sommerklærne de nærmeste dagene. Forhåpentligvis. Det er maks herlig med sommerferie, og det er også noe jeg ser spesielt fram til nå, på en på måte grugleder meg til. Men det får dere vente med å høre hva er! Kan dere gjette det, tror dere? Hehe.

VACATION !


Nå har jeg sommerferie! I nærmeste fremtid skal jeg jobbe og slappe av, og nyte sola! Det føles helt merkelig: at jeg ikke skal gå mer i 2. klasse lenger.

EXAM'S OVER


Da var jeg endelig ferdig med eksamen! Bare to dager igjen på skolen nå, så har jeg sommerferie, og det skal bli herlig! Bare synd eksamenen ikke gikk helt sånn som jeg håpte. Alt jeg kan si var at prøven var VANSKELIG!! 

I LIKE


Jeeeeij! Jeg kom opp i skriftlig treningslære i eksamen! Akkurat hva jeg ville! Det betyr tidlig sommerferie, og jeg slipper muntlig eksamen. Tjoho!
hits