juni 2009

SHORTS

untitled1 3
1,2,4 - Carlings

3 - Lee  //  jeans som jeg har klippa..

HELLO

Når det er så fint vær ute, som det er nå, er jeg ganske sikker på at mange av dere ikke sitter foran PC-en.. Det gjør i hvert fall ikke jeg, så derfor blir det lite blogging fremover :)

Så kos dere masse! Vil komme noen blogginnlegg av og til.. :)

YOUTH

dsc23882

dsc2406
Ragnhild Utne

Modell: Ingrid Mauland

WEEKEND

123
Marte og jeg dro på 19-årsfest i går. Det var drittgøy!

FRIENDS

38744531248202675868n800
I går kveld reiste Kathrine, Astrid og jeg inn til Hellvik for å besøke Maren. Det var så utrolig koselig, for det var så lenge vi hadde sett henne nå! Vi bestilte pizza og hadde kjøpt (altfor) mye godteri. Vi gikk ut for å leite etter hønene som sprang i hagen tidligere på kvelden, men de var ikke å se.. 

Det er ikke lenge til Maren skal få sin lille baby, men jeg håper jeg får sett henne før det! :)

ANGRYFACE

123

Oppdatert: Føler dette her er litt sånn som meg og muttern av og til... hehe..

WARDROBE

dsc0309 kopi

Ååå, jeg har så lyst på såå masse klær og et slikt klesstativ! hi hi :D

(Bildet er knipset på Envi på Magasin Blaa i fjor...)

SPØRSMÅLSRUNDE'DEL3

Er du tilfreds med din egen tilværelse akkurat nå? Ja, det er jeg. Nå er det jo sommerferie og alt, så snakk om å være avslappet! hehe.

Er du forelsket? Jaa, det er jeg jo nesten alltid! Men jeg nevner ikke navn.. hi hi :)

Favorittsjokolade? Helt klart Stratos! Men jeg synes også at den vanlige melkesjokoladen er skikkelig god, og så liker jeg sjokoladeblandingene til Nidar. Egentlig så liker jeg de fleste sjokolader :D

Favorittblomst? Rose. Og den må være rosa! Jeg har alltid synes at roser er nydelige!

Favorittprogrammer på tv? Jeg kan aldri få nok av Veronica Mars og One Tree Hill, så det er favorittprogrammene mine, uten tvil! Og The Simpsons og Family Guy!

Fanta eller Cola? Kommer an på humør og om jeg spiser noe til. Til Big Bite synes jeg Cola er best, men på en lørdagskveld med sørlandschips og godteri er Fanta best.

Har du et sjekketriks som garantert funker? Har aldri trodd på mine egne sjekketriks.. og jeg vil ikke dele dem, for jeg vet at de ikke funker :)

Hvilken lyd skjærer aller mest i ørene dine? En baby som skriker er ikke akkurat så veldig behagelig... 

Pizza eller taco? Spiste nettopp pizza med kylling fra Pizzabakeren, og den elsker jeg! Men taco er nok best, ja, i tortillas, så klart! :)

Hvor skulle du ønske du kunne dra akkurat nå? Akkurat nå vil jeg til varmere strøk, som f.eks. Hellas, hvor seilbåten ligger. Jeg gleder meg virkelig til jeg reiser dit i juli. Ellers vil jeg til Paris eller London på shopping :D

Hva er din favorittrestaurant? Et sted hvor de har kjempegod biff, i hvert fall! Kanskje Gamlaværket og NB Sørensen, begge på Sandnes. 

Peppes eller Dolly? Pizzaene på Peppes er ikke gode, men de andre rettene de har er kjempegode, f.eks. fajitas og lignende. Så hvis det er pizzaene det er snakk om så blir det nok Dolly... selv om Pizzabakeren er best :)

Favorittklesmerke? Om jeg liker noe kjøper jeg det, uansett merke eller ikke. Men jeg synes Dolce & Gabbana har masse fine klær. Og Hugo Boss.

ROSE

dsc0051
Det blir kanskje litt mye makrobilder fremover, siden jeg låner det nye makroobjektivet til pappa. Men det er jo fint, da! :D

SPØRSMÅLSRUNDE'DEL2

Kem e den kulaste gutten i klassen som du pleie ha engelskfremføringer med? Den kuleste gutten, uansett framføring eller ikke, MÅ være Kjartan, helten min!! :)

Hvor i verden vil du i løpet av livet reise? Jeg har allerede opplevd ganske mye kultur, siden jeg har en mamma som alltid tar søsteren min og meg med på slike ferier, så den plassen jeg ville reist, som jeg kommer på akkurat nå, må vel være et sted jeg kan fotografere nesten alt! Paris eller London, kanskje(?)

Hva ønsker du mest å oppleve i løpet av livet? Kjærlighet, lykke, rusen av å ha stått på universitetet/høyskolen, mine egne barn og en god familie.

Hvordan liker du kaffen din? Varm, men ikke så varm at tunga kjennes ut som sandpapir etterpå, men varm og med melk. Yndlingskaffen min er cappuccino.

Hva er ynglingsfargen din? Jeg går alltid med noe hvitt, siden jeg synes det ser bra ut, men hvitt regnes kanskje ikke som en farge for noen, så da er vel yndlingsfargen min.. hmm.... lyseblått?

Har du lyst å bli fotograf? Jeg har veldig lyst til å bli fotograf, men jeg tror ikke dette er det beste yrket å leve av, så kanskje kombinasjonen journalist og fotograf kan funke bra. Selv om jeg kanskje ikke får tatt de bildene jeg ser for meg at jeg har lyst til å ta....Men da har man jo alltids fritiden :)

Hvilket skoleår likte du best? Av de skoleårene jeg har gått til nå må det være slutten av 10.klasse som jeg likte best; når alle var blide og sola skinte. Det var trist når den tida var over...

Kan du beskrive degselv med ett ord? Morsom? Jeg tror virkelig at mine vitser slår godt an hos andre:) 

liker du vaffler med nugatti? Dette høres igrunnen ikke så veldig godt ut, siden jeg egentlig ikke liker nugatti som pålegg.. Så jeg vet ikke om jeg liker det, og jeg er usikker på om jeg kommer til å smake det.

Liker du meg? Ja, Mariann, jeg liker deg veldig godt! Du får meg nesten alltid tilå le! :)

hva syns du om tær? Så lenge de ikke er illeluktende, gule, blåe eller grønne, så tror jeg at tær er en fin ting. Vi kunne vel ikke kunne stått hadde vi ikke hatt tær!?

koss blir det å tjena 80 isteden for 118 ? Et helvete..!

Syns du ikke Tjaali sin kommentar ovenfor var litt på kanten? At lønna i seg selv er så mye mindre enn jeg er blitt fortalt, så synes jeg at det var unødvendig å ta opp dette på begynnelsen av en god dag.. Dette gjorde selve jobben og lønna et større helvete.....

hva kunne du gjort for å bli et bedre menneske ? Søsteren min sier ofte til meg at jeg er egoistisk, men jeg tror at for å leve livet må man også være egoistisk og glede seg over ting man selv og alene har oppnådd. Er litt vanskelig å sette ord på det, men kanskje å ikke være så egoistisk vil gjøre meg til et bedre menneske...

yndlinsbok? Jeg er ikke akkurat boktypen, men når jeg først leser en god bok greier jeg ikke stoppe. Boka, eller bøkene kan man si, siden det er en trilogi, er Skyskraperengler, skyskrapersommer og G for Georg, som alle er skrevet av Tove Nilsen. Mener at dette er en bok for ungdommer av hunkjønnet.. heh..

20 grunner for at Bryne er mye bedre en Lye!? På Bryne sitter vi ikke fast på søndager. Vi har flere butikker enn bare en Prixbutikk. Vi har kjøpesentre. Vi har videregående skoler, togstasjon, Kiwi søndagsåpent, videoland, flere pizzaplasser, utesteder, kjøreskoler. Vi har en fin, liten park og en elv. På Bryne bor de fleste vennene mine, siden jeg tror at folk flest ikke gidder å skaffe seg venner som bor langt fra sivilisasjonen.. (bare tulla). Vi har busser som går til flere plasser enn Bryne eller Undheim (?). Vi har bowling, treningsstudio, supergodt jente18 håndballag, masse fine gutter. Bryne er ikke på månen og Jens bor på Bryne (takk til Jens :))

hva gjør du når du ikke får sove? Jeg har alltid PC-en liggende på soverommet, så når jeg ikke får sove i det hele tatt pleier jeg snike den opp i fanget og lese blogger og henge på facebook hvor jeg spiller UNO :)

hva gjør du når du kjeder deg? Når jeg kjeder meg pleier jeg som vanlig prøve å fotografere noen bilder av alt som faller meg inn. PC-en ligger alltid og frister, den ja.. :P

PRECIOUS

smykker

ragnhild utne

TEDDYBEAR

dsc0077

 

SPØRSMÅLSRUNDE'DEL1

hvor høy er du? Jeg er 1.83m høy, med andre ord: skyene kitler meg på hodet :)

hva er ditt ynglingspålegg? Det kommer an på hvilket humør jeg er i, men jeg er veldig glad i ost, og selvfølgelig med rød paprika på.

hvordan ser drømmedagen din ut? Drømmedagen min må være på en solskinnsdag, der ingenting kan hindre meg i å gjøre absolutt hva jeg vil, og jeg har ingenting å forholde meg til :)

hvis du kunne valgt å være en annen person i verden, hvem ville det vært? Vanskelig spørsmål. Selv om jeg ikke hver dag er fornøyd med meg selv, er det fortsatt meg selv jeg vil være. Men jeg tror det måtte vært en vellykket person.. kanskje...hmm... en fotograf for Vogue..(?)

hva synes du om sparkesykler og rosa elefanter? Sparkesykler har jeg ikke noe forhold til, siden jeg er for lang til å stå rett på dem. hehe, neida :). Rosa elefanter derimot; de høres veldig søte og drømmende ut.

hva er din favorittpokemon? Jeg var stor fan av Pikachu når jeg var mindre da Pokémon var store greier, men når jeg skulle kjøpe Picachu-bamsen i butikken var det tomt, og det endte med at jeg satt hjemme med Mjaut (meowht) i fanget...Det angret jeg på....

og ka er lykke for deg? Lykke for meg må vel kanskje være når mennesker rundt meg smiler. 

hvem er din beste venn? Marte, så klart! Og Kristin! Og Tjåli!

hvem liker du best? Jeg liker veldig godt bestevennene mine :) Og så liker jeg veldig godt vokalisten i In Flames.

hvem er kulest ? Marte og hennes fantastiske latter, og Kristin når hun hører på bra musikk :)

Hvordan ser du selv fordeg deg om 10 år? Om 10 år er jeg 27 år, og da ser jeg gjerne for meg selv sammen med en samboer som er kjæresten/mannen min. Håper inderlig jeg har kommet inn på journalistlinja til da!

Hva tror du er meningen med livet? Meningen med livet tror jeg er å være sammen med mennesker en er glad i, og gjøre det beste utav ting helt til livet en dag tar slutt.

Hva bør man følge, vitenskapen eller religionen? Det kommer virkelig an på. Jeg er litt mer den personen som "må se det, for å tro det", men kirka har gjort mye vondt mot mennesker opp igjennom tidene, og det gjør ikke at jeg tror mer på religion, for å si det sånn.

Finnes det en Gud? Nei, jeg tror ikke på Gud. Men jeg liker at mennesker kan tro på noe godt for å gjøre hverdagen deres bedre enn den kanskje allerede er. Jeg mener Jorda ble skapt av celler og ikke av en Gud.

Vis du fikk ønske deg hva som helst, hva ville det hvert? For å svare på en veldig egoistisk måte, ønsker jeg at jeg har mitt eget fotostudio og masse kamerautstyr. Og at jeg selvfølgelig blir en vellykket person, som trives på jobben.. 

Hva tror du er løsningen på verdens problemer? Om det ikke hadde vært så mye uenighet blant mennesker, så tror jeg Jorda ville vært et mye bedre sted å levpå.. Hadde det ikke vært for uenighet ville det ikke vært krig, og krig skaper uro og redsel hos mennesker. Å ikke forstå hverandre også. 

Hva er din mening om global oppvarming? Stemmer det? Klimaet har alltid vært i endring, og det vil det fortsette å være. Vi har hatt istid, og vi går mot varmere tider, ifølge forskerne. Jeg tror at ozonlaget blir tykkere av karbondioksid, og jeg tror at polene kommer til å smelte mer enn de allerede gjør. At golfstrømmen komme til å skifte retning tror jeg ikke kommer til å skje før om veldig, veldig lenge. Jeg tror igrunnen at forskerne gjør en større sak utav det enn den egentlig er, men dette er min mening.

Tenker du daglig på miljøet? Jeg sorterer søppel hjemme, men det er ikke akkurat mulighet til å gjøre dette ute, med mindre jeg bringer det med meg hjem, noe jeg ikke gjør..Det heller mest mot nei, men det faller meg inn for det meste at jeg burde bry meg. Så ja og nei, tenker jeg.

KEN ER DEN KULASTE NABOEN DU KJENNE? Nabo eller ikke: det må være Ingrid sunny :)

BALLERINA

dsc0064
Nå ser søsteren min, noen venner av søsteren min og jeg film. Vi ser Den Fabelaktige Amelie Fra Montrmartre, en fransk film. Vi spiser ballerinakjeks og smågodt :)

SOMMERFERIE

makro
ragnhild utne


Det er ubeskrivelig herlig å ha sommerferie, selv om det kanksje ikke føles slik enda. Neste uke begynner arbeidsdagene mine, og jeg skal møte 7 på onsdag!! Veldig tidlig, med andre ord!! Jeg kommer til å svare på spørsmålene fra innlegget under etter hvert, men foreløpig må dere bare fortsette å spørre meg om alt mulig!

ASKME

I'm up for questions, anyone who's up to ask? Tenkte å ha en spørsmålrunde, så da kan dere spørre iveg om hva som interesser dere, og kanskje ikke interesser dere i det hele tatt, men spør meg om alt! Ask me, ask me! 

SCHEDULE

dsc00192
Farvel 1. klasse Bryne videregående, hallo ferievikar Stavanger Universitetssykehus. Nå skal jeg tjene mine egne penger for en gangs skyld. Ikke dumt, nei. Men lønna var ikke like høy som jeg er blitt fortalt... Jeg er visst 17, jeg, og ikke 18............

HEY!

1

2

THOUGHTFUL

untitled1

This is something I should try.....

Bilde: JenniPenni at Flickr

BIKE

create animated gif

Den nye sykkelen min er RASK!! :D

EVERYBODYSMILE

getattachment

Da har jeg fått meg ny sykkel, må bare hente den senere når bagasjebrett og støtte og alt det der er blitt satt på! Gleder meg, for den er kjempefin:D

MORNING

dsc0002
Etter jeg har spist opp bagelen min skal søsteren min og jeg ut for å finne en fin sykkel til meg! Jeg har klart meg sånn passe uten en sykkel siden den ble stjålet, men nå skal det være herlig å slippe å gå til skolen hveeer dag! :)

TOPSHOP

lookbook topshop
I wish topshop comes to Stavanger. 

(bildene av modellene er tatt fra topshop sin lookbook, men selve bildet er satt sammen av meg og skal derfor ikke brukes andre steder uten min tillatelse...)

RAYBAN

dsc0004

NEWBUY

dsc0053
Mamma mente det var på tide jeg fikk meg et par nye sko, siden selve skoen er i ferd med å løsne fra sålen. Så her fikk hun viljen sin (noe som ikke jeg synes er så trist heller, da.. ). Må bare slite dem ut litt så de ikke skinner, og da skal de bli kule! 

SWEET

Kom ikke opp i muntlig eksamen, noe jeg igrunnen nesten var klar over da læreren hadde ropt opp to navn, som var fra klassen min. Han begynte øverst og ramset opp navnene nedover. Jeg er jo helt nederst, så flaks på en måte :) Så da har sommerferien min begynt, og alt er som det skal være (utenom soveromsgulvet mitt som har rotet seg til igjen...og kanskje at det er litt lite sol ute og for mye vind...).

NEWBUY

dsc0006

t-skjorte 149,- H&M

EXSUSIA

dsc0036

dsc0242


dsc0082
ragnhild utne

M'APPELLE

4meg

Fri i dag, og i morgen får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen (engelsk/ naturfag/ toppidrett volleyball). Klokken fire i dag stikker jeg ut for å ta bilder av Exsusia, og da får jeg bare håpe at bildene blir slik at alle blir glade. 

Har endelig funnet ut hvor de fremkaller bildene fra 120-filmen som sitter i Diana-kameraet mitt, og ikke bare fremkalling av negativene, så om ikke lenge blir det ukas lomobilde. Gled dere, for det gjør jeg! 

Ha en fin dag :)

PRONTO

dsc0475

ragnhild utne


I morgen blir det fotojobb på meg: skal ta bilder av Exsusia :)

FLICKR

flickr
rad 1 // 1 2 3 4 5 6 // rad 2 // 1 2 3 4 5 6 // rad 3 // 1 2 3 4 5 6 // rad 4 // 1 2 3 4 5 6 // rad 5 // 1 2 3 4 5 6

links above // the numbers 

COFFEE

create animated gif

TODAY

untitled1 2
dongeribukse 1200,- Fornarina  //  pumps 500,- ROOTS (old ones...)

WHAT?

dsc03922cutout2
På en måte håper jeg at jeg kommer opp i naturfag i muntlig eksamen, men allikevel vil jeg også ikke opp. Høres kanskje rart ut at den ene delen av meg vil opp, men jeg ligger på vippen og da kan dette være en god sjanse til å få en femmer. hmm. Får krysse fingrene for å komme opp... og å ikke komme opp. heh..

FINFIN

dsc0382

Har nettopp vært og spilt fiolin på rådhuset foran ordføreren og de ansatte. Gikk ganske bra, og så fikk jeg en nydelig rose og et sentrumsgavekort :) nice. Jeg gleder meg utrolig mye til fransken i morgen! Vi skal nemlig se film, og alle ska ta med noe mat, og Ingid, Regine og jeg har bakt sjokoladefondant (eller for å ta en fransk en: fondant au chocolat). Og den smaker supergodt, siden vi selvfølgelig måtte prøvesmake. hihi.

TIDY

dsc03733

Jeg har brettet hvert eneste klesplagg i skapet, så nå ser det ganske ryddig ut både på rommet og i skapet (noe det sjelden gjør). Stolt!

CONFIDENCE

dsc03792
"En kvinne med selvtillit får straks en fantastisk utstråling."  - Iselin Steiro, norsk modell.

KUGALSKAP

dsc0336

ragnhild utne

SATURDAY

dsc04192

dsc0452

Hanna og jeg dro for å se på broren min spille på Musikkfesten i Stavanger. Han var kjempe god! :D

dsc03712

dsc0547

Før vi tok toget til Bryne, gikk vi på Peppes Pizza og spiste hver vår Oreo Dream. Mmmm!

dsc0548

Når vi kom til Bryne måtte jeg rett avgårde til Jeanette som hadde make up-party. Jeg kjøpte en god håndkrem og en fin leppestift :)

dsc0552

Det var kjempekoselig og vi spiste is med jordbær.

CELEBRATION

p1050093

Har nettopp kommet hjem fra selskapet til Marte og Elisabeth. Det var kjempe koselig, og det var masse god kake! :D

WOHOO

muse2

JEG SKAL PÅ MUSE-KONSERT!! Jeg har ventet lenge nok på at de skal komme til Norge, og 25. oktober reiser jeg og en stor gjeng til Oslo, for å oppleve Muse!! Woææ! :D

Men aller først er det In Flames i sommer!!!!! :D

DREAMING

dsc0373222

Mmm, elsker den nye, myke genseren min. hihi :)  

Tenk! Nå er det bare rett over to uker til sommerferien! Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til å komme meg vekk fra skolen som nå! Men det blir rett ut i arbeid, da, men der tjener jeg jo penger for å gjøre noe fornuftig, og så starter nedtellingen til Norway Rock Festival og Hellas. Gleder meg så utrolig mye til skikkelig varme :)

JEALOUS?

dsc0371

NEWBUY

dsc0373

genser 100,- H&M (tilbud // førpris: 298,-)


 

JORDGUBBAR

dsc0362

ragnhild utne


Vind vind, forsvinn! Nok en gang var jeg helt sikker på at jeg skulle blåse av.. Og nok en gang er jeg like hel! Den travle helgen ble plutselig fult opp av enda en invitasjon, så nå står jeg overfor et dilemma her; skal jeg velge å utsette klassefesten til neste helg (selv om risikoen kan være at jeg må avlyse den fordi vi kanskje kommer opp i eksamen), eller skal jeg gå i selskapet til to av jentene som jeg spiller håndball sammen med? hmm.. typisk at alt kommer på én gang, da... 

YETAGAIN

dsc03402

ragnhild utne


Ser ut til at sommervarmen nok en gang har forsvunnet. Nå blåser det som bare det ute, og jeg var ikke sikker på om jeg kom til å blåse vekk da jeg var på veg til fiolintimen. Men her er jeg, da. Enda like hel. Det blir en ikke så travel uke mot en nokså så travel helg: grillparty, make up-party og klassefest! Så da går vel den ikke så travle uka på å finne ut hva jeg skal gi i gave til disse to herlige jentene som skal ha selskap sammen. Og så får vi jo selvfølgelig også håpe på fint vær, siden vi skal grille! 

STRAWBERRYBANANASMOOTHIE

dsc0339

Søsteren min og jeg lagte smoothie i dag. Den  var kjempe god, og for å gjøre den enda bedre sprayet vi litt krem på toppen! hi hi.

HAHAHA

dsc03192
Søte Hanna!!
hits