mai 2010

HELLO SUMMER


Tenk det: nå kan vi gå ute uten og måtte ta på seg tykke jakker eller gensere! Tjohoo!

ALMOST LIKE A PIRATE


Selvportrett. Herlig med fint vær, er det ikke?

I LIKE FLOWERS

COUNTDOWN


Det er ikke lenge til sommerferien nå, men jeg kjenner jeg trenger den veldig snart...! Men først må jeg ha eksamen: please, la meg komme opp i skriftlig treningslære og ikke muntlig...

ARGHH


Sorry for at jeg nesten bare legger ut masse strandbilder, jeg trenger nok en liten oppdatering i fotoarkivet mitt... Trenger å legge meg også! Og så er jeg litt småsur for at bloggdesignet aldri blir slik jeg ser det for meg. Eller nesten, da. Det ser bare helt klikka ut når jeg åpner et innlegg... Nå skal jeg slutte å syte. God natt.

MEOW
Arkivsnoking....

PALE HORSE


Hovering Orville - Pale Horse

NEW BUY


Jeg elsker slik pynt på skuldrene. Fra H&M.

17. mai 2010

17.mai har vært en fin dag: sola ville skinne, og alt ble bare fint! Har dere også hatt en fin nasjonaldag?

ONE TWO THREE

Her er flere bilder fra vi var på stranda...

FADING AWAY

Tre bilder fra strandturen i dag. Ble litt klisjé, men drit i det! Hehe. 

TO THE BEACH

I dag skinner sola, men det er ikke særlig varmt ute.. Uheldigvis. Steinar og jeg skal til stranda slik at jeg kan få ta litt bilder. Jeg føler jeg tar alt for lite bilder for tiden.. og jeg som har kjøpt nytt kamera. Hehe. Så nå skal jeg virkelig få gang på det! Herlig med fri, er det ikke!?

11052010

Nå skal jeg ta meg en liten blund, før jeg skal skrive en franskfremføring som jeg skal ha i morgen... Hvis det er noen der ute som melder seg frivillig til å skrive den for meg, bare si ifra!

MY HOLIDAY


Mine planer for sommerenferien er:

1. Antakeligvis reise til Kreta med kjekkasen min.

2. Jobbe masse.

3. Forhåpentligvis være på stranda mye!

4. Reise til Kypros med mamma. 

5. Ta masse bilder.

6. Nyte sola. 

7. Ligge på latsiden i den nye hagen vår.

8. Spise mange pølser i brød.

9. Og is med jordbær, så klart!

10. Gjøre absolutt alt og ingenting som en ferie forventer av meg!

Hva er deres planer for sommeren?

OH SHIT

 

 

På onsdag får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen: matte, treningslære eller fransk. Jeg vil ikke opp!

DOUBLE

Fotograf: meg ©

Modell: Ane

DESIGN

Redigerer designet, så bloggen blir seende litt rar ut i dag.....

KISS KISS

Et kyss til deg, pusen min <3  Gleder meg til du kommer hjem!

FACEBOOK

Image and video hosting by TinyPic

Hei på dere, superdupre lesere! Hadde vært gøy om dere joinet gruppen til bloggen på Facebook! Join her.

STRAWBERRIES

Se hva jeg har kost meg med i dag! Nam!

SUNLIGHT

Jeg var ute og tok bilder av Ane i går, i det flotte sollyset. Jeg vet ikke helt om jeg synes bildet er finest i svart/hvitt eller i farger, så dere får bare se begge. hehe. Herlig at solen har kommet tilbake! 

KJØKKENET


Jeg koste meg nettopp med skikkelig god pastasalat med kylling fra Kjøkkenet. Det må være den beste pastasalaten jeg vet om!

COMMUNITY


Om ikke lenge må jeg til skolen for å ha sluttvurdering i samfunnsfag. Jeg skal fortelle om en pågående konflikt i verden, så jeg valgte krigen i Afghanistan. Kjenner at det har vært stress på skolen i det siste, med prøver og fremføringer..merker liksom at det er slutten på skoleåret...Noen som er like flinke til å klage som meg..?

BEACH1 2 3 4

KONFIRMASJON

Image and video hosting by TinyPic

FRÅGESTUNDEN

Går du på skole? Jepp! Jeg går på idrettslinja, 2. året på videregående. Har blitt skikkelig lei nå, men det er vel bare å holde ut, ikke sant..?

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har hatt to blogger før denne på wordpress.com. Den første var bare elendig hvor eg skrev på dialekt om hva jeg gjorde i hverdagen. Den slettet jeg... Senere mente søsteren at jeg burde begynne å blogge igjen, so I did. Den var også på wordpress, og innehold for det meste bilder, og tekst, hvor jeg ville at andre skulle lese og kommentere bildene, på en måte.. Bloggen ekstisterer enda, og du kan finne den her. Grunnen til at jeg flyttet over til blogg.no var pga. av at en må betale for å redigere html-kodene på wordpress (tror jeg det var.. hehe). Så da flyttet jeg over, og startet fotobloggen. Så nå har jeg hatt bloggen min i ca ett år her på blogg.no, slik at jeg kan få tilbakemeldinger på bildene jeg tar.

Hva er yndlingsfargen din? Jeg liker å kle meg i lyse farger til hverdags, som oftest. Og mørkt til fest. Har ingen bestemte farger jeg liker best, egentlig.

Hva vil du bli når du blir stor? (voksen, eldre. Hihi) Har planer om å søke enten journalistikk eller fotojournalistikk, siden jeg både liker å skrive og å ta bilder. Men jeg endrer jo hele tiden mening om hva jeg drømmer om, så vi får se...

Hvordan ser drømmeboligen din ut? Rommene må i hvert fall være lyse. Og veggene også; de må være hvite. Jeg har i grunnen ikke helt sett for meg hvordan den skal se ut, men jeg ser vel for meg noe moderne, tenker jeg, hvor det skal være mange vinduer, og en skikkelig fin hage, hvor jeg kan sitte om sommeren.

Liker du dyr? Jada, liker dyr. Har en katt, selv. 

Yndlingsdyr? Jeg liker godt hunder, men kunne nok ikke tenkt meg å hatt en selv. En hund trenger liksom oppmerksomhet nesten hele tiden.

Favorittmusikk? Jeg hører på det meste. Spørsmålet burde heller være hva slags musikk jeg ikke liker: det er nok rap, ja...

Ditt beste minne med meg! (Anine) Brevene vi sendte til hverandre når vi var brevvenner. Det var morsomt. Har fortsatt et bilde av deg, da du var mindre! 

Hva har du tenkt å gjøre etter videregående? Som skrevet tidligere har jeg planer om å søke journalistikk eller fotojournalistikk.

Yndlingsmaten din? Elsker taco, da. Og pizza. Pizzaen fra Pizzabakeren her på Bryne er den beste! Liker veldig godt pastasalat, også.

Én ting du er veldig god til? Hmm... Jeg er god med PC? haha.

Din største flause? Jeg tror ikke jeg har noen. Da hadde jeg nok antakeligvis husket det.

Kor får du inspirasjonen frå? Godt spørsmål. Noen ganger bare "hopper" det ideer inn i hodet på meg. Får nok en del inspirasjon fra weheartit.com og noen blogger.  

Koss har du lært redigering? Egenhånd eller via kurs/andre? Det meste i Photoshop har jeg lært av meg selv, med litt hjelp fra Youtube og blogger/nettsider som forteller om hvordan man kan redigere på forksjellige måter.

Hva er din favorittblogg? Jeg har ingen bestemt favorittblogg, men bloggene jeg stadig stikker innom er: lisaplace, victoriabergort, mellaplace, emsedge, deadbarbie og linerosvoll.

hits