Foto

kaldt.


Wow, et nytt bilde!    Nikon D300 + nikkor 50mm f1.8 (freelensing)

hidden


Tatt av meg - Nikon D300 + 18-200mm f3.5-5.6

en utfordring.
Bilde fra Dyreparken i Kristiansand i sommer. Tatt med Nikon D300 + Nikkor 50mm f1.8

Jeg leste et innlegg på Bloggermagasinet.com om "når det å ta et bilde blir en utfordring", og jeg må si at det er nok det problemet jeg har nå. Når mørketiden kommer, og det blir kaldt ute, vil jeg heller være inne i varmen enn å gå ute i kulden, og knipse bilder. Det er rett og slett en utfordring å ta bilder på vinteren!

arkivsnoking.


Bilde fra i fjor. Trenger virkelig å oppdatere arkivet..!

From the beach


bilde fra sommeren.. savner varmen.

et lite minne.

STRAW

RANDOM

HA HA !

Image and video hosting by TinyPic
Sorry, Katti! Greide ikke la være! :D

VOFF-VOFF


ONE YELLOW

BEACH BABE #2


fotograf: meg ©
modell: kathrine lilleland

BEACH BABE #1

fotograf: meg ©
modell: kathrine lilleland

GOLDEN


fotograf: meg ©
modell: ane ø.t.

ALMOST LIKE A PIRATE


Selvportrett. Herlig med fint vær, er det ikke?

I LIKE FLOWERS

MEOW
Arkivsnoking....

ONE TWO THREE

Her er flere bilder fra vi var på stranda...

FADING AWAY

Tre bilder fra strandturen i dag. Ble litt klisjé, men drit i det! Hehe. 

TO THE BEACH

I dag skinner sola, men det er ikke særlig varmt ute.. Uheldigvis. Steinar og jeg skal til stranda slik at jeg kan få ta litt bilder. Jeg føler jeg tar alt for lite bilder for tiden.. og jeg som har kjøpt nytt kamera. Hehe. Så nå skal jeg virkelig få gang på det! Herlig med fri, er det ikke!?

DOUBLE

Fotograf: meg ©

Modell: Ane

SUNLIGHT

Jeg var ute og tok bilder av Ane i går, i det flotte sollyset. Jeg vet ikke helt om jeg synes bildet er finest i svart/hvitt eller i farger, så dere får bare se begge. hehe. Herlig at solen har kommet tilbake! 

BEACH1 2 3 4

KONFIRMASJON

Image and video hosting by TinyPic

PHOTO PHOTO

På lørdag skal søsteren min og jeg ut på en liten photoshoot. Det blir gøy!

STARDUST

POPART

ATHENS


16032010

A COLD WINTER'S DAY


Modell: Kristin

Foto: Ragnhild Utne ©

SHIMMER


HIGHWAY

353464jpegeffected003

Det er så utrolig deilig med høstferie! 

DREAMING OF

dsc2721

Modell: Ingrid Mauland

Bilde tatt av meg ©

PICZ

100339jpgeffected

I neste time skal vi ta klassebilde. Jeg gruer meg...........

WORK WORK AND NO PLAY

dsc0532

Om noen strakser drar jeg på jobb! Er andre dagen min i dag, og første gangen var ganske så gøy! I mellomtiden kan dere tenke ut hva jeg kan ta bilder av, for jeg er absolutt tom for idéer! Vi blogges! 

I MISS THE HEAT

dsc01412

Noen som lengter like mye tilbake til sommerferien som jeg? 

GOOD MOOD

dsc0444

dsc0452

I dag er en kjempefin dag, noe som da ekskluderer at jeg ikke er helt i form,men ellers er alt supert! I går ble jeg ansatt i kassen på Coop OBS!, så nå når jeg begynner å tjene penger skal jeg jaggu meg begynne å spare til bil! :D

BLACK & WHITE

dsc0425

Selvportrett...

Hatt en fin dag? :)

FLOWER

dsc0374

SKATER BOY

dsc0436 copy

Modell: mitt kjære søskenbarn, Andreas.

Copyright Ragnhild Utne ©

EMPTY

dsc0419

Jeg er tom for ideer... Hva kan jeg ta bilde av?

FOTOKONKURRANSE

dsc04752
Nå skal jeg ha en konkurranse hvor den med det beste bildet vinner! Dette er bare for gøy! Bildet må være minst 800 pixler brett og sendes på e-mailen min: ragnhild_utne@hotmail.com. Konkurransen avsluttes på onsdag. Lykke til!

PS: Ikke glem å skrive navn og eventuelt blogg.

FLOWER

dsc0385

Ragnhild Utne

COMING

38744511250687551066n700
Kommer flere lomobilder når jeg har fått fremkalt filmene!! Er så stress å reise til Sandnes for å fremkalle dem...

COULD I START MY OWN COFFEE SHOP?

dsc0335
Kaffien jeg lagte i morges smakte faktisk ganske godt..

FLOWERY MEADOW

untitledscanned01blomster
ragnhild utne

SAY MOO

dsc0338

dsc0341 2
Bilder tatt av mamma.

YELLOW

dsc0211

ragnhild utne

BLOSSOMS

untitledscanned01

untitledscanned01 copy
To av bildene som jeg har tatt med Dianakameraet mitt :)

MIDDLE

dsc0227

ragnhild utne

YOUTH

dsc23882

dsc2406
Ragnhild Utne

Modell: Ingrid Mauland

ANGRYFACE

123

Oppdatert: Føler dette her er litt sånn som meg og muttern av og til... hehe..

ROSE

dsc0051
Det blir kanskje litt mye makrobilder fremover, siden jeg låner det nye makroobjektivet til pappa. Men det er jo fint, da! :D

PRECIOUS

smykker

ragnhild utne

TEDDYBEAR

dsc0077

 

SOMMERFERIE

makro
ragnhild utne


Det er ubeskrivelig herlig å ha sommerferie, selv om det kanksje ikke føles slik enda. Neste uke begynner arbeidsdagene mine, og jeg skal møte 7 på onsdag!! Veldig tidlig, med andre ord!! Jeg kommer til å svare på spørsmålene fra innlegget under etter hvert, men foreløpig må dere bare fortsette å spørre meg om alt mulig!

M'APPELLE

4meg

Fri i dag, og i morgen får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen (engelsk/ naturfag/ toppidrett volleyball). Klokken fire i dag stikker jeg ut for å ta bilder av Exsusia, og da får jeg bare håpe at bildene blir slik at alle blir glade. 

Har endelig funnet ut hvor de fremkaller bildene fra 120-filmen som sitter i Diana-kameraet mitt, og ikke bare fremkalling av negativene, så om ikke lenge blir det ukas lomobilde. Gled dere, for det gjør jeg! 

Ha en fin dag :)

PRONTO

dsc0475

ragnhild utne


I morgen blir det fotojobb på meg: skal ta bilder av Exsusia :)

COFFEE

create animated gif

CONFIDENCE

dsc03792
"En kvinne med selvtillit får straks en fantastisk utstråling."  - Iselin Steiro, norsk modell.

KUGALSKAP

dsc0336

ragnhild utne

JORDGUBBAR

dsc0362

ragnhild utne


Vind vind, forsvinn! Nok en gang var jeg helt sikker på at jeg skulle blåse av.. Og nok en gang er jeg like hel! Den travle helgen ble plutselig fult opp av enda en invitasjon, så nå står jeg overfor et dilemma her; skal jeg velge å utsette klassefesten til neste helg (selv om risikoen kan være at jeg må avlyse den fordi vi kanskje kommer opp i eksamen), eller skal jeg gå i selskapet til to av jentene som jeg spiller håndball sammen med? hmm.. typisk at alt kommer på én gang, da... 

YETAGAIN

dsc03402

ragnhild utne


Ser ut til at sommervarmen nok en gang har forsvunnet. Nå blåser det som bare det ute, og jeg var ikke sikker på om jeg kom til å blåse vekk da jeg var på veg til fiolintimen. Men her er jeg, da. Enda like hel. Det blir en ikke så travel uke mot en nokså så travel helg: grillparty, make up-party og klassefest! Så da går vel den ikke så travle uka på å finne ut hva jeg skal gi i gave til disse to herlige jentene som skal ha selskap sammen. Og så får vi jo selvfølgelig også håpe på fint vær, siden vi skal grille! 

PINK

dsc0335

den nye beskyttelsen til iphonen min er rosa.

dsc0193
krona jeg fikk av noen venninner på bursdagen min for fleere år siden har rosa pels på kanten, og søte små diamanter, som da også er rosa. hi hi.

dsc0316

noen av blomstene som stod på bordet i dåpen i dag var rosa. har tatt med den ene buketten hjem. ganske fin:)

SUNSET

dsc0383

dsc0394

 ragnhild utne


Mamma og jeg har vært ute på nok en kjøretur. Vi kjøpte sjokolade på Nærbø og dro av gårde til stranda, hvor vi skulle rekke solen som var på veg ned i havet. Fikk den sånn halvveis.. hehe. Ellers er jeg bare veldig trist over at jeg ikke er 18 år og kan gå ut på Jærnåttå. Jeg kan høre den høye musikken som kommer fra sentrum, og bare drømmer meg til samme tidspunkt, neste år :)

I morgen skal tantungen min døypes, og da går jeg også glipp av noen musikkopptredener som jeg har veldig lyst til å få med meg.. men jaja, slik kan det gå.. :/

GAMLAVÆRKET

dsc02022

dsc02032

dsc0190

dsc0201

dsc0198

dsc02042

Muttern og jeg var på Sandnes og spiste middag i dag. Jeg bestilte ytrefilet (nam) og hun bestilte fisk. Cappuccinoen var forresten skamgod! (:

BEDHAIR

SUPERDUPAH

dsc0202

kristin i godt humør på h&m på Bryne (ja, vi har faktisk hennes & mauritz her på Jæren!!) så om noen vet hvor hun kan få tak i en kam som lager fluffy hår, bare send en melding (:

dsc0204

fant en superduperfin t-skjorte, men hvem i huleste hule greier å glemme pengepungen når en skal på et kjøpesenter? premie til den som svarer riktig....!

dsc0206

slik som hver og en fjortiz gjør (legg merke til z'en) måtte  jo et bilde-av-seg-seg-i-speilet passe godt inn! elsker alle fjortiser..................

dsc0200

dsc0199

Superdupre Kristin og jeg tok oss en tur til M44, hvor Kristin kunne spise frokost (ja, frokost!!), og jeg kunne spise middag. Både hun og jeg er heldige som begge har fått oss jobb, og siden alle som jobber (hmm) går med Crocs måtte Kristin bli en heldig eiger av disse fashionable skoene! Og det er hun nå, så hun tar imot alle gratulasjoner! Og hun har også skaffet seg en finfin bikinitopp som matcher Crocsene!! Da er det vel bare meg igjen, da, som har planer om å bruke alle intektene mine på et helt fotostudio, så nå er alle velkomne til photoshoot hjemme hos meg til sommeren! neida. joda. neida.....

KISS

dsc0122

 ragnhild utne

VIGNETTE

           dsc0023 kopidsc0022dsc0013

ragnhild utne

COOL

exsusia

ragnhild utne 


Exsusia skal opptre på Jærnåttå på Jærdagene, og det er litt kult siden de skal bruke mitt bilde på plakatene, tror jeg det var. hi hi :)

NIGHTCAT

etzg5e

f401li

34q0l5v

knighttcat
Fikk ikke sove før veldig sent i natt. En stor, stygg edderkopp følte for å sette seg i taket over senga mi, og jeg var hele tiden forberedt på at den skulle hoppe ned i hodet på meg. asj. Og i dag er den siste dagen med masse fri. trist.. Virker litt snålt at skolen har valgt at vi skal gå én dag på skolen denne uka... Kunne vi ikke bare fått fri i morgen også? Men! Vi har fri på mandag igjen!! woii! :D

JEANS

dsc0019

dsc0016

Enda en dag med fri, og i morgen også. Herlig herlig. Dagene går til å sove skikkelige frempå, untatt i dag; da satte jeg vekkerklokka på ti, og stod faktisk opp kvart over. Følte liksom at jeg måtte ta igjen gårsdagens, hvor jeg sov til halv 2.. hehe. 

Sola derimot ser ikke ut til å ville komme tilbake. Er det ikke sola som gjør sommer til sommer, da?

BUBBLES

bobler2

bobler3

bobler1

ragnhild utne

SUN

dsc0071

dsc0105

dsc0034

dsc0050

dsc0027
bilde 1,3,4,5 - tatt av meg // bilde 2 - tatt av Ragnhild Tjåland


Håndballavslutningen var kjempe koselig! Vi spilte tennis, noe som igrunnen var helt umulig og jeg bomma på ballen omtrent 1000 ganger. Men det var morsomt, da! hi hi. Vi grillet, spilte volley, noen hoppet på trampolinen, mens andre satt i (den varme) sola :) Lovely lovely! 

CHERRYBLOSSOMS

sakura11520x346 
20090401070058

the cherry blossom girl


Engelskframføringen i dag gikk ganske bra:) Håper bare på en god karakter sånn at karakteren holder seg på 5! (avgangsfag! Wææ!) Dessverre må dere nok vente til å se noen av bildene som er tatt med Diana-kameraet (selv om jeg bare har tatt ett), siden den går på film, og alle fatter vel hvorfor...

kos kos

FADINGAWAY

dsc0310

dsc0311

dsc0312
hits