Blogg

nytt år, ny bloggNå har jeg endelig fått meg eget domene, og har startet med ny blogg! Jeg har ikke skrevet noe på den enda, siden jeg har sittet både i går og i dag og jobbet med designet. Nå ser det ut sånn jeg vil ha det, tror jeg. Det hadde vært gøy om dere som følger meg nå, vil følge meg på den nye bloggen også :-)

Linken til bloggen: http://utnephoto.com

blogg.Om ikke lenge skjer det noe som er gøy for bloggingen.

sesjon


Var inne på sesjon del 2 til militæret i dag. Jeg sa på en måte ja til å være med, så nå får jeg nok innkalling til sjøforsvaret i juli, neste år. Jeg er ikke 100 % sikker enda på om jeg vil, men det får vi se når jeg får innkallingen.. Da kan jeg alltids takke nei, siden jeg er jente, hehe.

BIT OF EVERYTHINGNå er det leenge siden jeg har oppdatert bloggen, men vi har dessverre ikke hatt noen internettforbindelse hjemme før i dag. Jeg kan ihvertfall fortelle at i mellomtiden har jeg rukket å få førerkortet! Så nå cruiser jeg rundt på vegene, hehe. Ellers jobber jeg litt, slapper mye av, nyter sola som har vært, og venter spent til kjæresten kommer hjem en tur fra militæret neste uke.

ARGHH


Sorry for at jeg nesten bare legger ut masse strandbilder, jeg trenger nok en liten oppdatering i fotoarkivet mitt... Trenger å legge meg også! Og så er jeg litt småsur for at bloggdesignet aldri blir slik jeg ser det for meg. Eller nesten, da. Det ser bare helt klikka ut når jeg åpner et innlegg... Nå skal jeg slutte å syte. God natt.

THE SKY

Det er utrolig hva en vulkan på Island kan få til. Flytrafikken i store deler av Europa er stoppet, og flere sliter med å komme seg hjem. Jeg tipper NSB storkoser seg i slike tider. Håper virkelig asken har dratt sørover før neste helg, for da skal Steinar ta fly fra Kirkenes og hjem.

HOORAY !

I dag er bloggen 1 år! Så gratulerer blogg, hurra for deg! Og så videre....... 

DREAM HOLIDAY

Hvor går drømmereisen din?

UGG


For ti minutter siden banket det på døren, og posten kom med UGG-skoene som jeg bestilte fra Australia

for ca en uke siden! Wii! Nå skal jeg ikke fryse på bena lenger, det skal jeg love dere! 

I MISS YOU

Kjæresten min reiste til militæret i dag, helt opp i Kirkenes. Jeg får ikke sett han på seks uker. Det

kommer til å bli hardt! Det blir fra å være med han hver dag, til å ikke få se han i de hele tatt på seks

uker...!  De fine rosene fikk jeg av han da vi hadde vært sammen i en måned<3

NEW HAIR

getattachment2jpegeffected

Dere husker jeg sa jeg ville klippe håret, men ikkje ville gå til frisøren?

Vel, jeg klippet det selv. Hva synes dere? 

BARE SÅ DU VET DET...

dsc0154
Jeg savner deg.

JOINED JOINED

picnikcollagekonkurranse

Mellaplace.com har en konkurranse hvor en heldig kan vinne en klokke fra knokk.se, et par kule nerdebriller og blå neglelakk fra h&m! De klokkene der er skitkule, så om jeg ikke blir en heldig vinner, må jeg nesten skaffe meg en selv! :o hihi

mellaplace.com

FUCKED UP

For alle dere som bruker Internet Explorer vil ikke denne bloggen se ut slik den skal.

Den er laget slik at den ser bra ut i Opera, Mozilla Firefoz og Google Chrome. 

Jeg anbefaler at dere får dere et av de overnevnte internettene, de er faktisk raskere også! :)

PRINCESS

dsc0273
Kjøpte ny matboks i dag, og den skal være fylt med masse godsaker fremover! 

END OF SUMMER

dsc0193
På mandag er det skolestart igjen, og det er jeg absolutt ikke klar for enda! Noen uker ekstra med ferie har jeg ikke noe imot, og bare tanken på lekser gjør meg kvalm.... Her på Bryne ser det i hvert fall ut som det er slutt på varme solskinnsdager med is og jordbær, for her øser det ned med regn...Og jeg som ville gå i shorts på mandag.

GIRL

untitledscanned01 copy

Miss you, Marty!!

COOKIES

dsc0199

Kathrine, Morten, Bjørn Olav og jeg dro til Stavanger for å få med oss VG-lista. Det var fullt med folk og været var fint! I morgen blir det jobb igjen, og deretter reiser jeg til stranda med Kathrine og noen :) 

HELLO

Når det er så fint vær ute, som det er nå, er jeg ganske sikker på at mange av dere ikke sitter foran PC-en.. Det gjør i hvert fall ikke jeg, så derfor blir det lite blogging fremover :)

Så kos dere masse! Vil komme noen blogginnlegg av og til.. :)

SCHEDULE

dsc00192
Farvel 1. klasse Bryne videregående, hallo ferievikar Stavanger Universitetssykehus. Nå skal jeg tjene mine egne penger for en gangs skyld. Ikke dumt, nei. Men lønna var ikke like høy som jeg er blitt fortalt... Jeg er visst 17, jeg, og ikke 18............

HEY!

1

2

BIKE

create animated gif

Den nye sykkelen min er RASK!! :D

EVERYBODYSMILE

getattachment

Da har jeg fått meg ny sykkel, må bare hente den senere når bagasjebrett og støtte og alt det der er blitt satt på! Gleder meg, for den er kjempefin:D

MORNING

dsc0002
Etter jeg har spist opp bagelen min skal søsteren min og jeg ut for å finne en fin sykkel til meg! Jeg har klart meg sånn passe uten en sykkel siden den ble stjålet, men nå skal det være herlig å slippe å gå til skolen hveeer dag! :)

SWEET

Kom ikke opp i muntlig eksamen, noe jeg igrunnen nesten var klar over da læreren hadde ropt opp to navn, som var fra klassen min. Han begynte øverst og ramset opp navnene nedover. Jeg er jo helt nederst, så flaks på en måte :) Så da har sommerferien min begynt, og alt er som det skal være (utenom soveromsgulvet mitt som har rotet seg til igjen...og kanskje at det er litt lite sol ute og for mye vind...).

WHAT?

dsc03922cutout2
På en måte håper jeg at jeg kommer opp i naturfag i muntlig eksamen, men allikevel vil jeg også ikke opp. Høres kanskje rart ut at den ene delen av meg vil opp, men jeg ligger på vippen og da kan dette være en god sjanse til å få en femmer. hmm. Får krysse fingrene for å komme opp... og å ikke komme opp. heh..

FINFIN

dsc0382

Har nettopp vært og spilt fiolin på rådhuset foran ordføreren og de ansatte. Gikk ganske bra, og så fikk jeg en nydelig rose og et sentrumsgavekort :) nice. Jeg gleder meg utrolig mye til fransken i morgen! Vi skal nemlig se film, og alle ska ta med noe mat, og Ingid, Regine og jeg har bakt sjokoladefondant (eller for å ta en fransk en: fondant au chocolat). Og den smaker supergodt, siden vi selvfølgelig måtte prøvesmake. hihi.

TIDY

dsc03733

Jeg har brettet hvert eneste klesplagg i skapet, så nå ser det ganske ryddig ut både på rommet og i skapet (noe det sjelden gjør). Stolt!

DREAMING

dsc0373222

Mmm, elsker den nye, myke genseren min. hihi :)  

Tenk! Nå er det bare rett over to uker til sommerferien! Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til å komme meg vekk fra skolen som nå! Men det blir rett ut i arbeid, da, men der tjener jeg jo penger for å gjøre noe fornuftig, og så starter nedtellingen til Norway Rock Festival og Hellas. Gleder meg så utrolig mye til skikkelig varme :)

JEALOUS?

dsc0371

JÆRDAGENE

dsc0218

dsc0298

I dag har det vært så utrolig fint vær, og når det er så fint vær blir alle i godt humør! :D

Marte, Ragnhild, Malin og jeg har vært i Byrne på Jærdagene. Siden jeg ikke liker karuseller ble jeg heller stående og le av dem, mens jeg knipset noen bilder :) hehe. Er ikke noen bilder av meg, da, siden jeg tok alle bildene.. hehe..:P

Ragnhild og jeg sover over hos Marte i natt, og da blir det gang! :D 

MODISTISKT

modistiskt12

namivitvagg1

dsc0487edit2

Fotograf: Per Fridsjö (penguinproductions.se)

Bilder tatt fra modistiskt.se


Jeg pleier aldri å anbefale blogger, men skit nå på det, denne bloggen er bare superbra! Naomi og Veronica skriver om mote, og bildene er kjempegode! (:

- modistiskt.se

WORKINGCLASSHERO

Yess, da har jeg endelig fått meg sommerjobb! Etter en haug med mas fra mamma om og snart tjene mine egne penger, er det endelig blitt en stopper på dét.... Jeg skal vaske på sykehuset i Stavanger, noe som kanskje ikke er den mest deilige jobben, men drit nå i det; jeg tjener over 118 kroner timen! 

Selv er jeg ikke overlykkelig over at jeg må vente i tre uker til sommerferien, og mindre til muntlig eksamen. Vi har flere ganger blitt fortalt at vi må forberede oss på å komme opp. Er ikke så mange førsteklassinger som kommer opp i eksamen, da, men jeg er forberedt, jeg!! Men vil selvfølgelig ikke komme opp i eksamen, da...hallo... 

MMMMMMM

dsc0204

frokosten min i dag. melonen var skamgod! namnam

dsc0197

de sure jordbærene som søsteren min kjøpte her om dagen. de så ganske gode ut, da, men nei... 

dsc0144

egentlig så er det dette jeg vil spise nå! 17.mai desserten fra hotellet<3

FLARE

create animated gif

Tjåli ble med meg i matten i dag. Hun går på videregående på Jåttå, men skulle på oljemuseumet, så hun joina meg før hun stakk med toget. Haha, vi gjorde alt for at ikke mattelæreren skulle legge merke til henne, noe han helt sikkert ikke hadde gjort uansett xD Han er ikke så observant, for å si det slik :) 

Og så var det endelig langhelg! ....igjen! :) Elsker eksamensperioder (med mindre jeg kommer opp! hehe)

ROTETE

Jeg redigerer designet på bloggen, så det kan kanskje se nokså rotete ut fremover. Jeg sliter litt med noen få ting, siden html-koder og slikt er akkurat som gresk for meg... Om noen vet hva som skjer med noen av overskriftene nedover, setter jeg stor pris på om noen kunne fortelle meg det. (Overskriftene legger seg over hverandre...)

GRUNNLOVSDAGEN

dsc0064

dsc0119

dsc0072

dsc0087

dsc0071

17.mai-frokost og barnetog. Følte at jeg fikk et litt rart uttrykk på bildet.. Kos dere videre!

LØRDAG

Etter litt om og men, fant jeg ut at det var hjemme jeg ville være i kveld. Har handlet inn sørlandschips og sjokolade og har leid Twilight. Regner med de fleste av dere har sett den på kino, men jeg som aldri hadde tid til det lastet den ned på PC-en og aldri fått sett den skikkelig.. Så.. det blir i kveld, da! :D 

Jeg er den personen som liker godt og bare sitte hjemme alene, og slappe av med musikk eller en god film og godteri. Synes det er så fredelig når det er stille og rolig, og i kveld er både mamma og søsteren min ute :) Regner med at det blir mange sene kvelder fremover i neste uke. Siden jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen i engelsk, får jeg fri fra mandag til torsdag, og på fredag skal jeg ha klassefest. Håper virkelig været holder seg fint!!! 

dsc0166
Ragnhild Utne

WEARINGJEANS

runawaybluef

slinkywhite

18parksidefront

hot jeans!


Selvfølgelig kom jeg helskinnet hjem fra bilturen :) Fikk faktisk skryt av pappa! hi hi.

Bare én uke til 17.mai nå, gitt. Siden jeg går på videregående, og ikke lenger skal gå i tog, har jeg ikke peiling hva jeg skal drive med på dagen. På kvelden er planen å invitere en del folk som jeg gikk sammen med på ungdomsskolen, siden det både er lenge siden vi har sett hverandre og det er så utrolig mange kjekke folk! :)

Minuset er jo da at det er skole dagen etter (hvorfor i %&€% er det 17.mai på en søndag??).....

VROOM

20090106005543

Nå skal jeg ut for å øvelseskjøre! Jeg skal nok ikke krasje denne gangen, heller :)

Snæks! 

CRAZYFRUSTRATED

dsc0330

dsc0331
Hvorfor må det regne? :( Det var jo meldt sol og 20 grader til i dag... Men det kan jeg 'ke se noe særlig til... 

Men i helgen så det ikke ut til at jeg fikk reise til søstera mi, siden mora mi "også ville se meg". Men på fredag skal jeg være med Kathrine, og det er så lenge siden vi har funnet på noe, så det gleder jeg meg kjempe masse til!!  På lørdag skal én på trinnet ha trinnfest.. Herregud, hvordan skal han få plass til 90 elever hjemme hos seg selv!? Han må vel ha regnet med at 60 stk ikke kommer...... Men jeg får vel se hva det blir til (: Og så har vi jo fri på fredag, så da kan jeg jo torsdag bli en fredag, og då blir det enda flere sene kvelder, høres ikke det flott ut!!? ;D

BEDROOMWALL

dsc0323

dsc0328


Har fremkalt noen bilder som jeg har tatt og hunget dem på den ene soveromsveggen min. Lovely.

På fredag har vi fri, og det skal bli herlig. Søsteren min spurte om jeg ville bo hos henne i helgen og passe katten, siden hun reiser til Oslo. Håper bare at jeg får lov av muttern... ;D

LET'SSUMMERIZE

p1040122 copy
Nå vil jeg har sommerferie!!

Vi slutta tidlig i dag, og det var herlig! Jeg og Mariann dro ned til "kinaen" (som altså er en kinarestaurant), hvor vi spiste vårruller og kylling og ris i sursøtsaus. Knallgodt, faktiskt, for jeg som ikke er så begeistret for kinamat... 

Senere gikk Maren og jeg rundt på M44 og i Bryne for å finne noe som hun kan ha på seg i konfirmasjon neste helg. Hun fant en skikkelig søt, hvit skjorte og et belte :)

Så nå sitter jeg her. Burde i grunnen øvt litt på naturfagprøven vi skal ha i morgen. Men det er ikke mye vi skal ha, da.. Såå... :P 

Natta!

hits