FRÅGESTUNDEN

Går du på skole? Jepp! Jeg går på idrettslinja, 2. året på videregående. Har blitt skikkelig lei nå, men det er vel bare å holde ut, ikke sant..?

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har hatt to blogger før denne på wordpress.com. Den første var bare elendig hvor eg skrev på dialekt om hva jeg gjorde i hverdagen. Den slettet jeg... Senere mente søsteren at jeg burde begynne å blogge igjen, so I did. Den var også på wordpress, og innehold for det meste bilder, og tekst, hvor jeg ville at andre skulle lese og kommentere bildene, på en måte.. Bloggen ekstisterer enda, og du kan finne den her. Grunnen til at jeg flyttet over til blogg.no var pga. av at en må betale for å redigere html-kodene på wordpress (tror jeg det var.. hehe). Så da flyttet jeg over, og startet fotobloggen. Så nå har jeg hatt bloggen min i ca ett år her på blogg.no, slik at jeg kan få tilbakemeldinger på bildene jeg tar.

Hva er yndlingsfargen din? Jeg liker å kle meg i lyse farger til hverdags, som oftest. Og mørkt til fest. Har ingen bestemte farger jeg liker best, egentlig.

Hva vil du bli når du blir stor? (voksen, eldre. Hihi) Har planer om å søke enten journalistikk eller fotojournalistikk, siden jeg både liker å skrive og å ta bilder. Men jeg endrer jo hele tiden mening om hva jeg drømmer om, så vi får se...

Hvordan ser drømmeboligen din ut? Rommene må i hvert fall være lyse. Og veggene også; de må være hvite. Jeg har i grunnen ikke helt sett for meg hvordan den skal se ut, men jeg ser vel for meg noe moderne, tenker jeg, hvor det skal være mange vinduer, og en skikkelig fin hage, hvor jeg kan sitte om sommeren.

Liker du dyr? Jada, liker dyr. Har en katt, selv. 

Yndlingsdyr? Jeg liker godt hunder, men kunne nok ikke tenkt meg å hatt en selv. En hund trenger liksom oppmerksomhet nesten hele tiden.

Favorittmusikk? Jeg hører på det meste. Spørsmålet burde heller være hva slags musikk jeg ikke liker: det er nok rap, ja...

Ditt beste minne med meg! (Anine) Brevene vi sendte til hverandre når vi var brevvenner. Det var morsomt. Har fortsatt et bilde av deg, da du var mindre! 

Hva har du tenkt å gjøre etter videregående? Som skrevet tidligere har jeg planer om å søke journalistikk eller fotojournalistikk.

Yndlingsmaten din? Elsker taco, da. Og pizza. Pizzaen fra Pizzabakeren her på Bryne er den beste! Liker veldig godt pastasalat, også.

Én ting du er veldig god til? Hmm... Jeg er god med PC? haha.

Din største flause? Jeg tror ikke jeg har noen. Da hadde jeg nok antakeligvis husket det.

Kor får du inspirasjonen frå? Godt spørsmål. Noen ganger bare "hopper" det ideer inn i hodet på meg. Får nok en del inspirasjon fra weheartit.com og noen blogger.  

Koss har du lært redigering? Egenhånd eller via kurs/andre? Det meste i Photoshop har jeg lært av meg selv, med litt hjelp fra Youtube og blogger/nettsider som forteller om hvordan man kan redigere på forksjellige måter.

Hva er din favorittblogg? Jeg har ingen bestemt favorittblogg, men bloggene jeg stadig stikker innom er: lisaplace, victoriabergort, mellaplace, emsedge, deadbarbie og linerosvoll.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits